Uitzonderingen voor regels van Adaptieve controle op afwijkingen exporteren en importeren:

De lijst met uitzonderingen voor geselecteerde regels exporteren of importeren:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop .
  2. Selecteer Security ControlsAdaptieve controle op afwijkingen in het venster met de programma-instellingen.
  3. In het blok Regels, klikt u op de knop Regels bewerken.

Het venster met de lijst met Regels voor Adaptieve controle op afwijkingen wordt geopend.

4. De lijst met regels exporteren:
    1. De regels selecteren waarvan u de uitzonderingen wilt exporteren.
    2. Klik op Exporteren.
    3. Geef in het geopende venster de naam van het XML-bestand op waarnaar u de lijst met uitzonderingen wilt exporteren. Selecteer vervolgens de map waarin u dit bestand wilt opslaan.
    4. Bevestig dat u alleen de geselecteerde uitzonderingen wilt exporteren of de volledige lijst met uitzonderingen wilt exporteren.
    5. Sla het bestand op.
  5. De lijst met regels importeren:
    1. Klik op Importeren.
    2. Selecteer in het geopende venster het XML-bestand waaruit u de lijst met uitzonderingen wil importeren.
    3. Open het bestand.

Als de computer al een lijst met uitzonderingen heeft, zal Kaspersky Endpoint Security u vragen de bestaande lijst te verwijderen of er nieuwe items aan toe te voegen vanuit het XML-bestand.

6. Sla uw wijzigingen op.